LADIVAL PROREPAIR FLUID ZA LICE SPF50+ 50ML

144.92kn (19.23 €)

  • Obnavlja DNK oštećenu sunčevim zračenjem
  • Štiti kožu od novih oštećenja izazvanih suncem
  • Za sve vrste kože (čak i za kožu oštećenu od sunca)
  • Vodootporno

Nema na zalihi

LADIVAL PROREPAIR FLUID ZA LICE SPF50+ 50ML

Ladival® Prorepair Fotoliasa pruža trostruko djelovanje na koži: oporavak, regeneracija i sprečavanje kancerogenih učinaka zračenja. Popravlja staničnu DNK oštećenu suncem, poboljšava prirodne obrambene mehanizme kože te štiti od UV-B, UV-A, IR-A zračenja, vidljive svjetlosti i plave svjetlosti s ekrana.

Pomaže u obnovi DNK oštećene sunčevom svjetlošću, zbog čega je idealan za osobe sa stanjima povezanim s promjenom DNK, poput aktiničke keratoze, karcinoma i nakon laserskog liječenja.

Sadrži fotolijazu, enzim ekstrahiran iz alge Anacystis nidulans. Ona živi na površini i izložena je stalnim oštećenjima, koje su nalik oštećenjima kakva UV-B zračenje stvara na DNK stanicama kod ljudi.

Uz to, sadrži snažne antioksidativne sastojke koji štite kožu od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima i načinom života.

Svakodnevno nanosite na lice, vrat, prsa i ruke, odnosno izložena područja koja su najviše pogođena oštećenjima od sunca.

Sunčevo zračenje, posebno UV-B zračenje, glavni je uzrok oštećenja stanične DNK. To može uzrokovati genetske mutacije s prekanceroznim lezijama, poput aktiničke keratoze, koje se mogu razviti u ozbiljnije lezije, poput karcinoma. Osobama nakon laserskih tretmana, kao i osobe koje imaju karcinom, koža je još osjetljivija, zbog čega zahtijeva posebnu zaštitu.

Lokalna primjena fluida Ladival® Prorepair Fotoliasa štiti kožu od štetnih učinaka sunčevog zračenja (UV-B, UV-A, IR-A, VIS). Također štiti od plavog svjetla sa zaslona te istovremeno može ukloniti oštećenja od sunca koja su se već dogodila na koži.

LADIVAL PROREPAIR FLUID ZA LICE SPF50+ 50ML

Pakiranje: 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/ladival/

Košarica
Scroll to Top