OLEOTHERAPY KARITE MASLAC HLADNO PREŠANI 100 G

41.25kn (5.47 €)

Naziva se još i «afričkim zlatom», a stoljećima se koristi zbog svojih zaštitnih učinaka na koži, dubinske hidratacije i omekšavanja.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana

Osobito se preporuča za kožu tijekom i nakon sunčanja, idealan je za suhu i osjetljivu kožu, za prevenciju nastanka strija i ragada, za omekšavanje ožiljaka, te prevenciju i smanjenje vidljivih bora. Moguće ga je koristiti i kao pakung / masku za kosu.

+ 100% čisti, prirodni maslaci

+ Bez konzervansa

+ Bez mirisa

Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike!

Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa (koje pri nižim temperaturama ima konzistenciju maslaca) zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu.

Njihov sastav obiluje lipidima, masnim kiselinama i aktivnim sastojcima, te svaki od maslaca ima različite učinke na kožu i kosu, od protuupalnog i antioksidativnog djelovanja, do emolijentnog učinka, hidratacije, omekšavanja i njege.

Košarica
Scroll to Top