IMMUFEN KREMA

135.14kn

Krema za ublažavanje nuspojava kemoterapije (sindrom šaka-stopalo).

Nema na zalihi

SKU: C007722 Kategorije: ,

Immufen krema za ublažavanje nuspojava kemoterapije (sindrom šaka-stopalo) sadrži 10% ureje koja intenzivno vlaži i omekšava nadraženu kožu.Proizvod također sadrži tvari kao Omega Plus kompleks, shea maslac, proteine svile i Syricalm koji podamazuju i vlaže kožu i time osiguravaju zaštitnu barijeru od vanjskih štetnih utjecaja. Ove tvari također stvaraju okolinu za prirodne regenerativne procese, vlaže i podmazuju kožu čime se smanjuju simptomi svrbeža, žarenja i stezanja.

Krema sadrži 10% uree koja intenzivno vlaži i omekšava nadraženu kožu. Osim toga, proizvod sadrži tvari kao što su Omega Plus kompleks, shea maslac, proteini svile ili Syricalm, podmazuje i vlaži kožu i time osigurava zaštitnu barijeru od štetnih vanjskih utjecaja. Ove tvari također tvore odgovarajuću okolinu za prirodne regenerativne procese, pravilno vlažeći i podmazujući kožu, čime se umanjuju simptomi svrbeža, žarenja i stezanja.

Ne koristite na otvorenim nezacijeljenim ranama i za ozljede s oštećenim dermisom. Namijenjeno za djecu stariju od 3 godine i odrasle.

Uporaba: Nanijeti malu količinu kreme na čistu i neoštećenu kožu šaka i stopala i blago razmazati. Započnite sa primjenom nekoliko dana prije početka kemoterapije ili uzimanja bioloških lijekova. Koristiti redovito više puta dnevno prema potrebi, a naročito nakon pranja i sušenja ruku i stopala te nakon primjene sredstava koje mogu iritirati kožu.Nakon prekida osnovne terapije nastaviti sa primjenom kreme još barem dva tjedna.

Veličina: 100 ml

Košarica
Scroll to Top