IMMUFEN GEL

135.00kn (17.92 €)

Gel za kožu nakon radioterapije.

Nema na zalihi

SKU: C008610 Kategorije: ,

Gel za kožu nakon radioterapije je medicinski proizvod u obliku gela koji se koristi za odgovarajuće vlaženje i podmazivanje kože te stvara zaštitnu barijeru u blizini mjesta podvrgnutih zračenju. Stvaranjem prikladne okoline pospješuje prirodne regenerativne procese.

Sadrži tvari za ovlaživanje, kao što su glicerin, arginin i natrijev hijaluronat, kao i Omega Plus kompleks koji djeluje kao jaki lubrikant. Nadalje, sastojak proizvoda SyricalmTM štiti od prekomjernog gubitka vode i jača zaštitnu barijeru kože. Zahvaljujući tome koža je elastičnija, vlažnija i manje podložna djelovanju vanjskih faktora, što pomaže u ublažavanju osjećaja napetosti i svrbeža. Zbog pravilne hidratacije kože održava se i odgovarajuća okolina, što pospješuje prirodne regenerativne procese.

Uporaba: Nanesite malu količinu gela na čistu kožu, u području koje će biti tretirano zračenjem. Blago razmažite pridržavajući se higijenskih pravila. Gel koristite nekoliko puta dnevno, kako bi se održala normalna vlažnost kože, a naročito nekoliko sati nakon radioterapije te tijekom noći. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se vašem liječniku. Ne koristite na otvorenim nezacijeljenim ranama i na ozljedama s oštećenim dermisom.

Napomena: Ne koristite na otvorenim nezacijeljenim ranama i za ozljede s oštećenim dermisom. Namijenjeno za djecu stariju od 3 godine i odrasle.

Veličina: 50 ml

Košarica
Scroll to Top