MULTI-MAM BALZAM ZA BRADAVICE

97.49kn

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C004810 Kategorije: ,

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja.
Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječava stvaranje napuklina. Omogućava trenutačno ublažavanje smetnji i održava kožu bradavica mekom, gipkom i zdravom. Nadomješta i nadopunjuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem. Balzam je bez okusa i mirisa.

Multi-Mam® balzam može se upotrebljavati tijekom cijelog dana i bilo kojem za to pogodnom trenutku za optimalnu zaštitu prije dojenja, a najmanje dva puta dnevno. Malom količinom Multi-Mam® balzama istisnutim na vrhove prstiju utrljajte i navlažite bradavice i područje oko bradavica. Prije dojenja nije potrebno njegovo uklanjanje. Bezopasan je kod slučajnog gutanja. Multi-Mam® balzam sadrži posebno odabrana biljna ulja. Idealan je nadomjestak zaštitnog masnog sloja kože, koji se gubi tijekom dojenja. Ne uklanja se prije dojenja jer je bezopasan za dojenče, a istovremeno je optimalna zaštita za bradavicu.

Veličina: 30 ml

Košarica
Scroll to Top