VAGISAN INTIMATE WASHLOTION

82.75kn

Za vašu osobnu higijenu u intimnoj zoni.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C000727 Kategorije: , , ,

Problemi u području stidnice mogu utjecati na rodnicu i obrnuto, tako da je važno kožu vanjskog genitalnog područja održavati zdravom. To ponajprije znači što manje remećenje zaštitnog kiselog sloja, tj. ne uklanjanje lipida kože s nje te održavanje kisele pH vrijednosti od oko 5. Ponekad je sve to potrebno kako bi se spriječili štetni utjecaji.

Nedovoljna higijena može pospješiti infekciju, ali pretjerano pranje također može biti štetno za čitavo vulvovaginalno područje.

Vagisan Intimate Wash Lotion posebno je blag losion za pranje vanjskog genitalnog područja. Njegovom primjenom održava se prirodni zaštitni kiseli sloj, a dodatak ekstrakta kamilice umiruje kožu. Uporaba losiona Vagisan Intimate Wash Lotion stoga pomaže u sprečavanju nadraženosti kože i infekcija u intimnoj zoni.

Losion za pranje odlično se podnosi te je tako prikladan za svakodnevnu uporabu za pranje vanjskog genitalnog područja – također i za suhu kožu

  • za sve dobne skupine
  • također i tijekom trudnoće
  • također i tijekom liječenja vaginalnih infekcija

Blagi sastojci za čišćenje čiste intimnu zonu učinkovito, ali nježno. Mliječna kiselina osigurava pH vrijednost pogodnu za kožu, od oko 5. Stoga kada se primjenjuje, održava se i podržava prirodni zaštitni kiseli sloj kože i snažna zaštitna okolina. Dodana kamilica pomaže umiriti kožu.

Primjena:

Veličina: 200 ml
Košarica
Scroll to Top