SISAČ AVENT SILIKONSKI PROTIV KOLIKA 6 MJ 4 RUPE A2

7.54

Aventov Classic sisač s brzim protokom, za sprječavanje kolika dizajniran kako bi osigurao neometano hranjenje. Zrak se usmjerava u bočicu tako da ostane podalje od bebinog trbuha.  Klinički dokazano smanjuje kolike i nelagodu.

Za djecu od 6+mjeseci.

Nema na zalihi

SKU: C003819 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SISAČ AVENT SILIKONSKI PROTIV KOLIKA 6 MJ 4 RUPE A2

  • SCF634/27
  • sisač s brzim protokom
  • za sprječavanje kolika 
  • smanjuje prekide i nelagodu kod hranjenja
  • omogućava bebi miran san

VENTIL ZA SPRJEČAVANJE KOLIKA – ventil za sprječavanje kolika osmišljen je da drži zrak dalje od bebinog trbuha kako bi se smanjila mogućnost nastajanja kolika i nelagode. Dok se beba hrani, ventil ugrađen u sisač savija se i omogućava prolazak zraka u bočicu kako bi se spriječilo stvaranje vakuuma, te ga usmjerava prema donjem dijelu bočice. Zadržava zrak u bočici radi smanjenja kolika i nelagode.

REBRASTA TEKSTURA PROTIV SAVIJANJA– oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje ustima, a rebrasta tekstura dude pomaže u sprječavanju savijanja te smanjuje prekide i nelagodu kod hranjenja.

Philips Avent bočica za sprječavanje kolika umiruje bebu. Bebe koje se hrane s pomoću Philips Avent bočica za sprječavanje kolika 60 % su mirnije noću u odnosu na bebe koje se hrane s pomoću konkurentske bočice za sprječavanje kolika.

Philips Avent sisač za sprječavanje kolika napravljen je od materijala koji ne sadrži BPA.

SISAČ AVENT SILIKONSKI PROTIV KOLIKA 6 MJ 4 RUPE A2

Pakiranje: 2 komada

Pogledaj AVENT proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica