APIPOL MAST S PROPOLISOM 20G

49.38kn (6.55 €)

Mast sadrži tinkturu propolisa ugrađenu u odgovarajuću masnu podlogu.

Smanjuje svrbež i nelagodu kod popucalih kapilara, a koristi se za omekšavanje tvrde kože na laktovima i petama. Umiruje kožu nakon uboda insekata te opeklina od meduza i vlasulja.

 

APIPOL MAST S PROPOLISOM 20G

Apipol mast pomaže kod dehidrirane, blago nadražene i crvene kože, kod pelenskog osipa, nakon uboda insekata i meduze, kod manjih površinskih ozljeda na koži i blagih opekotina. Vlaži i umiruje dehidriranu kožu. Stvaranjem zaštitnog filma ubrzava zacjeljivanje manjih ozljeda, ogrebotina i opekotina. Koristi se za umirivanje iritirane kože nakon dužeg boravka na suncu, pomaže kod umirivanja pelenskog osipa i sprječava njegov nastanak. Smanjuje svrbež i nelagodu kod popucalih kapilara, a koristi se za omekšavanje tvrde kože na laktovima i petama. Umiruje kožu nakon uboda insekata te opeklina od meduza i vlasulja.

Sastav: PETROLATUM, LANOLIN CERA, ALCOHOL, AQUA, PROPOLIS CERA

Primjena:

Nanijeti mast na problematično područje dva ili tri puta dnevno kako bi se stvorio zaštitni film. Nježno umasirajte mast u slučaju popucalih kapilara. Kod pelenskog osipa djece preporučuje se mast nanijeti u debljem sloju.

APIPOL MAST S PROPOLISOM 20G

Pakiranje: 20g

Pogledajte sve APIPHARMA proizvode.

Košarica
Scroll to Top