ANAFTIN SPREJ ZA LIJEČENJE LEZIJA U USTIMA 15ML

13.39 (100.89 kn)

Anaftin sprej preporučuje se za višestruke ulkuse (čireve) ili teško dostupna područja.

Dugački nastavak omogućuje precizno nanošenje na mjesta lezije i lagan pristup stražnjem dijelu usne šupljine.

SKU: C007098 Kategorije: ,

ANAFTIN SPREJ ZA LIJEČENJE LEZIJA U USTIMA 15ML

Anaftin® sprej pomaže kontrolirati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale uporabom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala. Indiciran je i za difuzne aftozne ulkuse (čireve).

Anaftin® sprej sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitni sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima te na taj način ublažava bol koja nastaje zbog
izloženosti živčanih završetaka. Hijaluronska kiselina i Aloe vera u njegovu sastavu pomažu prirodnom zacjeljivanju oštećenog tkiva.

Primjena:

Kad proizvod koristite prvi put, skinite kapicu i postavite nastavak za raspršivanje. Usmjerite nastavak za raspršivanje prema leziji u ustima i poprskajte je 3 puta ili koliko je potrebno da zahvaćeno područje bude prekriveno. Nastavak za raspršivanje pomaže da sredstvo maksimalno učinkovito prekrije lezije u ustima.
Koristite 3 – 4 puta na dan, a prema potrebi i češće.

  • Za odrasle, kao i za djecu ukoliko su sposobni ispravno koristiti proizvod.

Primjena Anaftin® spreja kontraindicirana je u osoba s poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka. Trudnice se prije korištenja
proizvoda trebaju posavjetovati s liječnikom. Ako često imate ulkuse (čireve) u ustima preporučuje se potražiti liječnički savjet.

Mjere opreza i upozorenja:
Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti ili ako bočica izgleda oštećeno ili iz nje curi. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.
Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline. Ne zamrzavati.

Sastojci:
Aqua, propilen glikol,polivinilpirolidon (PVP), maltodekstrin, Aloe barbadensis, kalijev sorbat, natrijev benzoat, PEG-40 hidrogenizirano ricinusovo ulje, dinatrijev EDTA, benzalkonijev klorid, natrijev hijaluronat, aroma, natrijev saharin, dinatrijev glicirizat

ANAFTIN SPREJ ZA LIJEČENJE LEZIJA U USTIMA 15ML

Pakiranje: 15ml

Pogledajte sve proizvode kategorije ORALNO ZDRAVLJE.

Košarica
Scroll to Top