BRZI TEST ZA OTKRIVANJE NEDOSTATKA ŽELJEZA

10.48 (78.96 kn)

Testiranje gdje i kada god Vam je potrebno.

Brzo i pouzdano testiranje na nedostatak željeza u udobnosti Vašeg doma.

SKU: C011071 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BRZI TEST ZA OTKRIVANJE NEDOSTATKA ŽELJEZA

Glavni znakovi, kao što su bljedilo, osjećaj umora, glavobolje, ubrzani rad srca ili nedostatak daha tijekom fizičke aktivnosti pojavljuju se postupno i mogu proći nezapaženo, na što posebno treba obratiti pažnju u starijoj populaciji.

Stoga je važno utvrditi je li raspoloživa količina željeza u organizmu
dovoljna za njegove potrebe.²

Testiranje se preporučuje u slučaju:

  • Bljedila, osjećaja umora i ponavljajućih glavobolja
  • Obilatih mjesečnica
  • Tokom trudnoće
  • Životne dobi iznad 70 godina

Primjena:

POZITIVAN REZULTAT: Samo jedna crta u boji pojavljuje se ispod oznake C (Kontrola). Ovaj rezultat znači da je koncentracija feritina u krvi preniska. Rezerve su nedovoljne. Trebate se posavjetovati s liječnikom jer možda patite od nedostatka željeza.

NEGATIVAN REZULTAT: Dvije crte u boji pojavljuju se u prozoru ispod oznaka T (Test) i C (Kontrola). Intenzitet T crte može biti jasniji od intenziteta C crte. Ovaj rezultat znači da je koncentracija feritina u krvi normalna i da ne postoji potencijalni nedostatak željeza.

NEVAŽEĆI REZULTAT: Crta se ne pojavljuje ili se pojavljuje obojena crta ispod oznake T (Test) bez ikakve crte ispod oznake C. U ovom slučaju nije moguće protumačiti test, koji se mora smatrati nevažećim. Preporučuje se ponoviti test s novim FERRI-Check uređajem i novim uzorkom krvi.

BRZI TEST ZA OTKRIVANJE NEDOSTATKA ŽELJEZA

Pakiranje: 1 zapečaćena aluminijska vrećica (1 uređaj za testiranje, 1 plastična pipeta i 1 vrećica za sušenje), 1 bočica s kapaljkom s 1 ml razrjeđivača, 1 sterilna lanceta za uzorkovanje krvi i 1 uputa za uporabu.

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/medicinska-pomagala-i-obuca/

Košarica