AVENT ANTICOLIC BOČICA 260ML SCF813/14

10.97 (82.65 kn)

Ventilski umetak AirFree™ dizajniran je da vašem djetetu pomogne u gutanju manje količine zraka. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za hranjenje u uspravnom položaju.

Klinički dokazano smanjuje kolike i nelagodu. Dizajn za neometano hranjenje.

 

SKU: C010378 Kategorije: , ,

AVENT ANTICOLIC BOČICA 260ML

Naša bočica za sprječavanje kolika dizajnirana je da drži zrak dalje od djetetovog trbuha radi smanjenja kolika i nelagode, uz istovremeno maksimalno sprječavanje prekida hranjenja. Zahvaljujući integriranom ventilu za sprječavanje kolika zrak se usmjerava dalje od djetetovog trbuha.

Boca dolazi sa sisačem sporog protoka 1+

Mlijeko zadržava unutra, a zrak pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano

Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, poboljšati probavu te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za vas i vaše dijete.

Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka

Naš jedinstveni ventilski umetak AirFree™ odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost.

Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir*

Klinička istraživanja pokazala su da Philips Avent bočica smanjuje kolike i nemir*. Kako? Ventil u sisaču sprječava nakupljanje vakuuma dok dijete pije, omogućujući neometano hranjenje. To može pomoću u smanjenju kolika, nadutosti, pljuckanja i podrigivanja.

Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree™ sastoji od jednog dijela

Ventilski umetak AirFree™ lako se može sastaviti s bilo kojom Philips Avent bočicom za sprječavanje kolika i bočicom Classic+. Osim toga, čišćenje je jednostavno zahvaljujući širokom grlu bočice i samo nekoliko dijelova.

Jednostavan za uporabu

Kako biste započeli, napunite bočicu mlijekom, postavite ventilski umetak AirFree™ preko ruba i postavite sisač. Bočicu jednom nagnite prema dolje kako biste napunili sisač i spremni ste. Prilikom hranjenja pazite da ventilski umetak AirFree™ bude na vrhu. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za lakše hranjenje u uspravnom položaju.

Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega

Philips Avent bočicu za sprječavanje kolika možete upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega. Ventilski umetak AirFree™ kompatibilan je s našim Philips Avent bočicama za sprječavanje kolika od 4 oz / 125 ml, 9 oz / 260 ml i 11 oz / 330 ml te s bočicama Classic+.

Dostupni su sisači s različitim brzinama protoka

Kako beba raste, mijenjaju se njezine potrebe za pijenjem. Odaberite sisač s brzinom protoka koji odgovara djetetovom razvoju. Philips Avent bočice za sprječavanje kolika i bočice Classic+ mogu se upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree™ ili bez njega, ali moraju se upotrebljavati samo s Philips Avent sisačima za sprječavanje kolika i Classic+.

Kombinirajte i usklađujte s drugim Philips Avent proizvodima

Svoj asortiman bočica za sprječavanje kolika dizajnirali smo tako da se gornji i donji dijelovi mogu lako kombinirati i usklađivati. Na taj način lako možete prijeći s bočice na čašicu za pomoć pri prelasku s bočice, na čašice za lakše pijenje uz manje dijelova.

Oblik sisača dizajniran je za sigurno zahvaćanje

Oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje, a rebrasta tekstura pomaže u sprječavanju savijanja kako bi hranjenje bilo neometano i ugodno.

AVENT ANTICOLIC BOČICA 260ML

Veličina: 260ml

  • 1 bočica
  • 9 oz / 260 ml
  • Sisač sa sporim protokom
  • 1 m+

Pogledajte sve AVENT proizvode.

Košarica
Scroll to Top