LP 724 ORTOZA ZA LAKAT S

17.26 (130.05 kn)

  • LP neoprenska ortoza pruža potporu zglobu lakta.
  • Veličina S: opseg lakta od 22,9 cm do 25,4 cm.
  • Pomaže smanjiti bol uzrokovanu rupturom mišića, natučenosti i teniskim laktom.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

LP 724 ORTOZA ZA LAKAT S

S veličina – 22,9 cm – 25,4 cm opseg lakta

Ortoza lakta se koristi:

  • kod rupture mišića bicepsa
  • kod natučenja i hematoma
  • kod stanja embolije kubitalne regije
  • za pružanje potpore zglobu lakta

Ortoze i steznici učinkovito vraćaju mobilnost u laktu uslijed bolnih ozljeda. Ortoze za lakat izrađene su s ciljem ublažavanja tegoba nastalih kao posljedice povrede. Ortoza za lakat primjenjuje ciljani i kontrolirani pritisak na bolnu muskulaturu, otklanjajući tako neugodnu bol u podlaktici.

LP neoprenska potpora za lakat štiti od ogrebotina i modrica te pomaže smanjiti bol uzrokovanu tendonitisom i teniskim laktom. Primjenjuje ugodnu kompresiju za slabe ili prenapregnute laktove i primjenjuje terapeutsku toplinu na slabe zglobove lakta. Rastezljiva unutarnja tkanina osigurava udobnost tijekom nošenja i olakšava navlačenje ili skidanje potpore.

LP potpora za lakat izrađena je od najkvalitetnijeg neoprena, koji je vrhunski materijal za kompresiju i zadržavanje topline za poboljšanje cirkulacije krvi. Ova kombinacija pruža terapeutski tretman za bol ili ozljedu mišića i zglobova.

Cilj LP-a je dizajn, proizvodnja i plasiranje na tržište tehnički naprednih proizvoda za prevenciju ozljeda, liječenje ozljeda i poboljšanje performansi sportaša i sportskih entuzijasta. Opsežna istraživanja, inovativni dizajn i strast za sveobuhvatnom zaštitom doveli su do revolucionarnih proizvoda.

LP 724 ORTOZA ZA LAKAT S

Pakiranje: 1 komad

Pogledaj sve LP proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top