PROPOLIS MAST PČELARSTVO RADOŠEVIĆ 50ML

162.50kn (21.57 €)

Blagotvorna mast za njegu zahtjevne, suhe i osjetljive kože. Uspješno djeluje i za omekšavanje suhih i ispucalih stopala.

PROPOLIS MAST PČELARSTVO RADOŠEVIĆ 50ML

Dermatološki testiran prirodni proizvod bez mirisa i konzervansa.

Glavni sastojci: bademovo ulje, lanolin, pčelinji vosak, propolis tinktura i ulje mrkve.
Ovaj proizvod prirodne kozmetike osvaja svojom bogatom teksturom: mast se lagano upija u kožu i parcijalno stvara postojan zaštitni sloj. Nije namijenjena za njegu lica, nego kao izuzetno masna mast za sve regije tijela kojima je potrebna posebna njega.
Iscrpljena, iznimno suha ili čak ispucana koža posebno profitira od pozitivnih karakteristika prirodnog propolisa.
Mast je pogodna za sve tipove kože! Osobito praktična za djecu pri tretiranju ogrebotinica i manjih ranica zadobivenih uslijed igre – propolis mast pritom služi kao iznimno djelotvorni pomagač!
Ona vrlo uspješno djeluje i za omekšavanje suhih i ispucalih stopala. Mast nanijeti na stopala prije spavanja, staviti čarape i ostaviti da djeluje preko noći.
U praksi se propolis mast pokazala izvrsnom i pri tretiranju rana životinja. Životinje neće polizati mast jer ne vole miris propolisa – a to je

čini izuzetno pogodnom za tretiranje naših ljubimaca i drugih životinja!

Upozorenje: izbjegavati dodir sa svijetlim tekstilima jer ovaj proizvod može ostaviti mrlje! Osobe preosjetljive na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.

PROPOLIS MAST PČELARSTVO RADOŠEVIĆ 50ML

PAKIRANJE: 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/pcelarstvo-radosevic/

Košarica
Scroll to Top