SKINTEGRA UNA KREMA ZA SUHU KOŽU

22.43 (169.00 kn)

Hranjiva i zaštitna krema za suhu, osjetljivu i netolerantnu kožu. Univerzalna neutralna krema pogodna za suhu do vrlo suhu, ljuskavu, osjetljivu i atopičnu kožu djece i odraslih.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SKINTEGRA UNA KREMA ZA SUHU KOŽU je univerzalna neutralna krema pogodna za suhu do vrlo suhu, ljuskavu, osjetljivu i atopičnu kožu djece i odraslih. Bogata je nježnim emolijensima (trigliceridima i masnim kiselinama koji simuliraju naš prirodni lipidni film), ceramidnim prekursorima koji repariraju oštećenu barijernu funkciju kože, beta glukanom i pantenolom koji umiruju upalu (crvenilo i svrbež) te uljem repice koje sadrži balansirajuće omega 3 i 6 masne kiseline.

Svojstva:

SKINTEGRA UNA KREMA ZA SUHU KOŽU je ispitana in vivo pod nadzorom dermatologa na pojedincima s poviješću alergija i dijagnozom atopijskog dermatitisa.

Kod ovakve kože (kao i kod psorijaze), hidrolipidna barijera koja treba čuvati integritet kože značajno je kompromitirana. To dovodi do isušenog, ispucanog i ljuskavog površinskog sloja kože podložnog infekciji. Ceramidi, lipidi koje zdrava koža prirodno proizvodi, izrazito su bitna komponenta hidrolipidne barijere.  Oboljeli od atopije imaju veliki deficit ovog prirodnog lubrikanta kože.

ÚNA sadrži sfingolipide i fosfolipide koji generiraju značajne biološki aktivne ceramide, sfingozin (koji regulira kožni mikrobiom, nerijetko narušen kod atopijskog dermatitisa). Također sadrži i prijenosnike signala koji sudjeluju u staničnoj komunikaciji. Na ovaj način koža narušene hidrolipidne barijere postiže prirodnu obrambenu funkciju.

Osim ceramidnih prekursora, drugi značajan sastojak je imunomodulator carboxymethyl beta glucan (CM beta glukan).

ÚNA je namjenjena suhoj koži lica sklonoj atopiji, ali zato što je formula izuzetno nježna i minimalistička, možete ju koristiti na suhoj kožu lica djece iznad dobi od 4 mjeseca.

Primjena:

Nanijeti na očišćenu kožu ujutro i uvečer, ili prema potrebi.

Pakiranje: Airless bočica s pumpicom za precizno doziranje, 50 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/skintegra/

Košarica
Scroll to Top