IMUNOD3ERM SERUM BY SEKA ZEBIĆ 30ML – ROK TRAJANJA 28.02.2023.

Naša najniža cijena: 35.72 (269.13 kn)
Akcijska cijena: 22.33 (168.25 kn)

Novi inovativni serum ImunoD3erm za modeliranje lica koji obnavlja, zaglađuje, regenerira i jača njen imunitet. Bazira se na djelovanju vrhunskih aktivnih sastojaka koji rješavaju sve probleme od mladenačke masne, kože sklone aknama i osjetljive do zrele kože.

Serum ImunoD3erm obnavlja lipidnu barijeru suhe i ispucale kože dok u isto vrijeme zadržava vlagu i tako osigurava uravnoteženi sadržaj vode u koži što je jedan od preduvjeta za fiziološku interakciju. Važan je kod stimulacije kolagena, odgovornog u sprečavanju bora.

Proizvod ImunoD3erm sadrži i vitamin D popularno prozvan vitaminom sunca, pa se koristi i u liječenju nepravilnosti ali i upalnih problema kože, poput akni, dermatitisa i alergijske iritacije. Zbog toga što brzo i neškodljivo oporavlja te potiče staničnu regeneraciju ali pri tome smanjuje štetnost sunčevih zraka zaslužnih za melanom kože. Zbog toga ovaj serum preporučuje se bez obzira na starosnu dob i vrstu kože za svakodnevnu zaštitnu njegu.

IMUNOD3ERM SERUM BY SEKA ZEBIĆ 30ML

Primjena:

Prije početka gimnastike lica ili stavljanja kinezioloških traka. Ujutro nanijeti na lice i vrat 3-4 kapi seruma na čistu kožu i nakon toga kremu prema tipu kože. Serum se može koristiti i za noćnu njegu što se preporuča pogotovo kod zrele kože.

IMUNOD3ERM SERUM BY SEKA ZEBIĆ 30ML

Pakiranje: 30 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/kozmetika/njega-lica/

Košarica
Scroll to Top