VITAL PLUS ACTIVE COL LICE 45ML + RUKE 50ML GRATIS

19.78 (149.03 kn)

Tretman u koncentriranim kapima na bazi morskog kolagena, bogat omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Idealan za kožu kojoj je potrebno zaštitno i umirujuće djelovanje kao i za tanku, osjetljivu ili kuperoznu kožu.

Promo pakiranje sa gratis 50ml kolagena za ruke.

VITAL PLUS ACTIVE COL LICE 45ML + RUKE 50ML GRATIS

VITAL PLUS ACTIVE COL LICE 45ML

Kolagen je protein koji je bitan sastojak bijelih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Mitologija riječi kolagen (na grčkom lijepilo) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vezivnom tkivu. Njegova uloga može se usporediti s odjelom koje osigurava koheziju između stanica i tkiva, te njihov otpor. Tokom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i nagiba na koži.

Studije i eksperimenti potvrdili su da MORSKI KOLAGEN ima zaštitno djelovanje kao prirodni kolagen. Na fizikalno-kemijskoj razini omogućuje svim slojevima naše kože poboljšanje razmjene energije, čime se usporavaju efekti starenja kože. MORSKI KOLAGEN je funkcionalna tvar bogata masnim kiselinama poput omega-3 i proteinima, sadrži hidrosipolin, tvar koja daje koži metaboličku prehranu. MORSKI KOLAGEN je izvađen iz riba toplih mora, odabranih iz ne-zaštićene vrste i provjerenog porijekla. Sinergija njegovih aminokiselina, belančevina i omega-3 poboljšava epitelna tkiva čineći kožu prehranjenom, fleksibilnijom i zaštićenijom.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA na kožu, uz nježnu masažu obogatit ćemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stupanj njezine hidratacije i prehrane.

Primjena: Nanijeti ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea uz blagu masažu sve do potpunog upijanja.

 

VITAL PLUS ACTIVE COL RUKE 50ML GRATIS

Čestim pranjem ruku, koža gubi površinski sebum što dovodi do fiziološke razgradnje prirodnog kolagena u dermi. Pojava crvenila i pukotina, omogućava bakterijama i virusima lakše prodiranje u tkivo kože, povećavajući mogućnost infekcija. Zbog svega navedenog, potrebna je odgovarajuća pažnja pri njezi ruku, a pogotovo kod prevencije mogućih infekcija.

Hidratizira, štiti i omekšava kožu ruku. Pet minuta nakon nanošenja, koža je glatka i svilenkasta. Djeluje umirujuće te potiče regeneraciju tkiva epiderme. Redovna upotreba spriječava suhoću i dehidraciju kože te poboljšava njen prirodni odbrambeni mehanizam.

Snažno umirujuće djelovanje na crvenilo ili ispucale ruke s eritemom.
Potiče prirodnu regeneraciju kože te stalnom upotrebom spriječava isušivanje kože ruku.

Primjena:

Vrlo malu količinu proizvoda (čak i manje od kapi), nanijeti na vanjski dio šake jedne ruke. Kružnim pokretima pažljivo masirajte oko 30 sekundi dok se potpuno ne upije. Nakon svakog pranja ili dezinfekcije.

 

VITAL PLUS ACTIVE COL LICE 45ML + RUKE 50ML GRATIS

Pakiranje: 45 ml + 50 ml gratis

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top