FILLERINA TRETMAN PROTIV BORA STUPANJ 3

89.27 (672.60 kn)

Fillerina 12HA Densifying-Filler set neinvazivni je 14-dnevni filer tretman za kućnu upotrebu koji omogućava da velike količine hijaluronske kiseline brzo prodiru duboko u kožu, bez injekcija i boli, smanjujući time izraženost bora i vraćajući mladolikost koži.

SKU: C010430 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

FILLERINA TRETMAN PROTIV BORA STUPANJ 3

Fillerina tretman set:

 • popunjava i zaglađuje bore;
 • obnavlja elastičnost i svježinu kože;
 • povećava volumen jagodica i usana;
 • za prirodne konture lica.

Fillerina Stupanj 3 linija namijenjena je njezi kože s početnim znakovima starenja. U tridesetima proces samoobnavljanja kože u godinama traje u prosjeku 28 dana, s vremenom usporava i potrebno je više vremena da nove stanice kože dođu iz najdubljeg sloja epiderme do površine kože. Razina hijaluronske kiseline, elastina i kolagena se smanjuje stoga su to idealne godine za početi intenzivnije njegovati kožu lica i vrata.

 1. Učinak popunjavanja i zaglađivanja bora zahvaljujući 12 različitih molekula hijaluronske kiseline s različitim molekularnim masama prodiru u duboke slojeve kože.
 2. Učinak povećanja volumena na području jagodica i usana i obnavljanje elastičnosti kože zahvaljujući 3 molekule kolagena i 2 molekule elastina različitih molekularnih masa.

Promjene koje se uočavaju na koži su:

 • početne bore i mimičke linije
 • početne bore uzrokovane starenjem i neujednačeni mikroreljef
 • početna uleknuća i iscrpljivanje tkiva
 • koža sa sve manjom debljinom, gustoćom i plastičnošću/konture
 • početni znakovi opuštanja
 • potreba za većim volumenom jagodica i usana

Koji je „GRADE“ ili Stupanj za Vas ⁉️
Fillerina 12 Ha tretman dolazi u 3 različite koncentracije, koje koristimo prema godinama, ali i stanju kože i borama:
Stupanj 3: od 18 do 36 godina
Stupanj 4: od 36 do 50 godina
Stupanj 5: sve preko 50 godina
Ukoliko koristite Fillerinu samo zbog povećanja volumena usana, uzmite veći stupanj!

Primjena:

Fillerina 12HA intenzivni tretman treba koristiti svaki dan, 14 dana, ujutro ili navečer, ovisno o individualnim potrebama i navikama, a tretman se nanosi na čistu kožu, bez sebuma i nečistoća. Kako bi se olakšalo djelovanje proizvoda, preporučuje se prije nanošenja Fillerina 12 HA gela popiti dvije čaše vode.

U pakiranju se nalaze:

 • bočica br.1 koja sadrži 14 doza (2 ml svaka) dermokozmetičkog Densifying-Filler gela;
 • bočica br.2 koja sadrži 14 doza (2 ml svaka) hranjivog filma;
 • 2 precizna aplikatora.

Nanošenje se vrši pomoću posebnog aplikatora, koji omogućuje izvlačenje dvije odvojene količine proizvoda od 1 ml (što čini ukupno 2 ml po primjeni) i točno otpuštanje na željena područja.

 • Nanesite 2 ml Densifying-Filler gela – bočica br. 1 na bore, na najviše izražen mikroreljef i na područja koja zahtijevaju posebnu popunjenost kao što su usne i jagodice. Densifying-Filler gel treba ostaviti da djeluje 10 minuta kako bi djelatne tvari “ispunile” područja na koja su primijenjene. Dlanom ili prstima utapkajte preostali, već nanesen, proizvod kako biste dovršili postupak. Nemojte izvoditi kružne masaže ili pokrete kako biste izbjegli moguće stvaranje površinskih ostataka. Svaki osjećaj napetosti na koži posljedica je djelovanja proizvoda.
 • Izvucite 1 – 2 ml hranjivog filma – bočica br.2 i nanesite ga po licu i vratu. Hranjivi film jamči dovoljnu količinu hidrirajućih i hranjivih tvari i omogućuje da se primjena filera dovrši uz maksimalnu ugodu za kožu lica i vrata.

Samo za vanjsku primjenu. Nakon prvih 14 dana možete nastaviti sa svakodnevnom primjenom Fillerina 12HA dnevnih tretmana kako bi što duže održali postignuti rezultat.

FILLERINA TRETMAN PROTIV BORA STUPANJ 3

Pakiranje: 1 set za 14 dana primjene

https://www.ljekarne-plantak.hr/?s=fillerina&post_type=product&title=1&excerpt=1&content=1&categories=1&attributes=1&tags=1&sku=1&ixwps=1

Košarica