KARITE MASLAC HLADNO TIJEŠTENI 100G OLEOTHERAPY

5.47 (41.21 kn)

Naziva se još i «afričkim zlatom», a stoljećima se koristi zbog svojih zaštitnih učinaka na koži, dubinske hidratacije i omekšavanja.

KARITE MASLAC HLADNO TIJEŠTENI 100G OLEOTHERAPY

Osobito se preporuča za kožu tijekom i nakon sunčanja, idealan je za suhu i osjetljivu kožu, za prevenciju nastanka strija i ragada, za omekšavanje ožiljaka, te prevenciju i smanjenje vidljivih bora. Moguće ga je koristiti i kao pakung / masku za kosu.

+ 100% čisti, prirodni maslaci

+ Bez konzervansa

+ Bez mirisa

Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska kvaliteta i pristupačna cijena, tada će svaki ljubitelj kozmetike biti oduševljen! oleoTHERAPY maslaci su novitet u već antologijskom asortimanu linije oleoTHERAPY Kemig, koji svakodnevno razveseljava sve ljubitelje prirodne kozmetike!

Kakao maslac, karite (shea) maslac i ulje kokosa (koje pri nižim temperaturama ima konzistenciju maslaca) zasigurno će biti sastavni dio svakog dermokozmetičkog arsenala zbog blagotvornih učinaka na kožu i kosu.

Njihov sastav obiluje lipidima, masnim kiselinama i aktivnim sastojcima, te svaki od maslaca ima različite učinke na kožu i kosu, od protuupalnog i antioksidativnog djelovanja, do emolijentnog učinka, hidratacije, omekšavanja i njege.

KARITE MASLAC HLADNO TIJEŠTENI 100G OLEOTHERAPY

Pakiranje: 100g

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/aromaterapija/

Košarica
Scroll to Top