AVENE CPI LAGANA ZAŠTNA KREMA ZA NETOLERANTNU KOŽU

155.86kn (20.69 €)

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.

SKU: C005414 Kategorije: ,

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Proizvodi se Sterile Cosmetics tehnologijom: novim standardom proizvodnje, jedinstvenim u svijetu, koji jamči maksimalnu sigurnost za reaktivnu kožu.

Avène Krema za netolerantnu kožu sadrži Parcerine®, novi aktivni sastojak, koji utječe na mehanizme koji potiču reaktivnost kože te umiruje iritaciju i obnavlja kožnu barijeru.
Štiti – obnavlja kožnu barijeru i pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.
Visoka tolerancija – sadrži minimalni broj sastojaka odabranih zbog svoje čistoće i nježnosti.
Umiruje – Parcerine® u kombinaciji s Avène termalnom vodom, umiruje, djeluje antiiritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Avène Krema za netolerantnu kožu namijenjena reaktivnoj koži koja na najmanji podražaj pecka, crveni se, ljušti i svrbi. Namijenjena je i oporavku nadražene prirodno osjetljive kože (svjetla put, tanka koža, crvenilu sklona koža…) ili netolerantne kože koja i na najmanji podražaj reagira nadraženošću i iritacijom (izazvanom klimatskim uvjetima, pretjerano agresivnim i čestim čišćenjima i pranjima kože lica ili neodgovarajućom ili nadražujućom kozmetikom).

Uporaba:
Očistite lice i vrat Avène Losionom za netolerantnu kožu. Nanesite Avène Kremu za netolerantnu kožu ujutro i navečer.

Košarica
Scroll to Top