OMEGAVIT DUO APIPHARMA

152.34kn (20.22 €)

Kapsule s OMEGA-3 masnim kiselinama. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca.

OMEGAVIT DUO APIPHARMA

Jedna Omegavit kapsula sadrži 1000 mg ribljeg ulja. Sadrži eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku (DHA) kiselinu koje doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).
Omega-3 masne kiseline su dugolančane polinezasićene esencijalne masne kiseline koje su neophodne za dobro zdravlje i razvoj.

Omega-3 masne kiseline često se opisuju kao dragocjene masnoće zbog povoljnog djelovanja na zdravlje, a u prvom redu štite srce i krvne žile sniženjem razine triglicerida, modulacijom upale i antiaritmijskim djelovanjem.
Omegavit® linija sadrži samo visoko kvalitetne i bioraspoložive esencijalne omega-3 masne kiseline s idealnim omjerom EPA i DHA.
Omegavit® sadrži omega-3 masne kiseline koje su posebna skupina unutar nezasićenih masnih kiselina. Kako ih tijelo ne može samo proizvesti potrebno ih je u organizam unositi prehranom ili pomoću dodataka prehrani. Omega-3 masne kiseline sadrže korisne EPA (eikozapentaenska) i DHA (dokozaheksaenska) masne kiseline koje se nalaze u morskoj plavoj ribi. Kapsule s omega-3 masnim kiselinama preporučujemo svima koji brinu za zdravlje svoga srca. Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA.

Sastojci: koncentrirano riblje ulje (min.18 % EPA i 12 % DHA) 71,43 %; kapsula: želatina, glicerol (tvar za zadržavanje vlage).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):
Riblje ulje 2000 mg
Od toga: EPA (eikozapentaenska kiselina) 320 mg
DHA (dokozaheksaenska kiselina) 200 mg

Primjena:

Djeca od 12 godina i odrasli uzimati 1 kapsulu ujutro i 1 kapsulu navečer nakon obroka.
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

OMEGAVIT DUO APIPHARMA

Pakiranje: 120 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/apipharma/

Košarica
Scroll to Top