SOLGAR KANGAVITES TABLETE ZA ŽVAKANJE

19.82 (149.33 kn)

Za nadoknadu dnevnih potreba vitamina i minerala kod nedovoljnog unosa hranom za rast, razvoj i jačanje imunog sistema dječjeg organizma.

SKU: C010252 Kategorije: , , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR KANGAVITES TABLETE ZA ŽVAKANJE

Multivitaminsko i multimineralna formulacija koja je namijenjena djeci za nadoknadu dnevnih potreba vitamina i minerala, obogaćena je visokovrijednim dodacima voća i povrća, bioflavonoidima i lecitinom. Između svih svakodnevno potrebnih nutrijenata, ova sveobuhvatna formula sadrži i esencijalne minerale selen i mangan. Oni su neophodni za sintezu moćnih antioksidansa čime doprinose zaštiti staničnih membrana i unutarstaničnih struktura (DNA) od oštećenja uslijed djelovanja agresivnih i destruktivnih čimbenika – slobodnih radikala. Dodatkom lecitina, kolina i pantotenske kiseline upotpunjene su potrebe za supstancama koje se koriste za produkciju energije (ATP-a), metabolizam masti, ugljikohidrata i proteina te sintezu neurotransmitera acetilkolina, hormona, hemoglobina i ostalih endogenih fiziološki aktivnih spojeva. Mangan također ima važnu ulogu u zaštiti vezivnog tkiva, dok fosfatidilkolin doprinosi poboljšanju kognitivnih funkcija i stabilizaciji raspoloženja.

Primjena:

Djeca od 6 i više godina uzimaju jednu tabletu za žvakanje na dan. Odrasli uzimaju 2 tablete za žvakanje na dan. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

SOLGAR KANGAVITES TABLETE ZA ŽVAKANJE

Pakiranje: 60 tableta za žvakanje

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/dodaci-prehrani/djeca/apetit/

 

Košarica
Scroll to Top