SOLGAR ASTAKSANTIN 5MG KAPSULE A30

22.80 (171.79 kn)

Snažna formulacija koja u samo jednoj kapsuli dnevno 5 mg sadržava astaksantina. Pridonosi zdravijoj pripremi kože za sunčanje.

SKU: C004741 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SOLGAR ASTAKSANTIN 5MG KAPSULE A30

  •  sadrži 5 mg astaksantina izoliranog iz alge Haematococcus pluvialis koja je bogat izvor karotenoida
  • alga Haematococcus pluvialis prirodni je izvor a s najvećom koncentracijom astaksantina – pigment iz skupine karotenoida

Karotenoidi, uključujući beta-karoten, prirodno su prisutni u tamno narančastom i zelenom voću i povrću. Astaksantin daje crveno-narančastu boju jastogu, lososu i nekim algama. Ako prehrana ne uključuje širok spektar voća i povrća, korisna je suplementacija kako bi se postigle odgovarajuće razine karotenoida.

SOLGAR ASTAKSANTIN 5 mg sadržava astaksantin iz alge Haematococcus Pluvialis.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mliječne proizvode te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja, prije upotrebe ovog proizvoda moraju se posavjetovati s liječnikom.

Primjena:

1 kapsula na dan, uz obrok.

SOLGAR ASTAKSANTIN 5MG KAPSULE A30

Pakiranje: 30 kapsula

Pogledaj sve SOLGAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top