ANATOMSKE KLOMPE DR. MITRA ŠARENI LEPTIRI

49.61

Izuzetno lagane Air klompe potpuno su anatomski i ortopedski prilagođene, spoj su stila i funkcionalnosti za udobnost koja traje cijeli dan. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala, dok je potplat visine 5 cm protuklizan.

Vrhunska podrška stopalima tijekom cijelog dana!

SKU: N/A Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

ANATOMSKE KLOMPE DR. MITRA ŠARENI LEPTIRI

  • za prirodnu podršku stopalima
  • anatomski i ortopedski prilagođene
  • prozračni materijali za održavanje svježine

Šetajte s lakoćom i bez bola zahvaljujući anatomski oblikovanim ulošcima koji pružaju dodatnu podršku svakom koraku. Svi modeli klompi ručno su rađeni od kvalitetnih i izdržljivih materijala.

  • Gornjište: umjetna antibakterijska koža
  • Tabanica: mekani anatomski uložak
  • Potplat: visina 5 cm – PROTUKLIZNO

Rupice na površini čine ove klompe vrlo prozračnima i u njima Vam se noga neće znojiti zbog čega je moguće nošenje i na bosoj nozi. Ipak, preporučujemo nošenje prirodnih materijala poput pamuka. Unutarnji i vanjski potplat klompi dizajniran je kako bi pružio udobnost Vašem stopalu, a izrađen je od obrađene umjetne antibakterijske kože.

Unutar klompi nalazi se specijalni jastučić zbog kojega se stopalo ne znoji. Iako se zbog veličine potplata klompe mogu doimati velikima, vrlo su lagane. Anatomski uložak i ergonomski oblik prilagodit će se Vašem stopalu, a udobnost uloška će olakšati stajanje ili kretanje na poslu. Uložak je vrlo mekan, no to neće skratiti vijek trajanja vaših klompi.

Ovo su jedne od najlakših klompi na tržištu, upravo zbog materijala koji se koriste prilikom izrade. Klompe teže tek 567 grama. Preporučujemo održavanje klompe krpom i toplom vodom, bez korištenja kemikalija. Dovoljno je obrisati klompe na kraju dana vlažnom krpom ili maramicom.

ANATOMSKE KLOMPE DR. MITRA ŠARENI LEPTIRI

Veličine gazišta Dr. Mitra:
37 – 23,3 cm
38 – 24,0 cm
39 – 24,8 cm
40 – 25,4 cm
41 – 26,0 cm

Pogledajte DR. MITRA kolekciju obuće.

Veličina

37, 38, 39, 40, 41

Košarica