VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML + GLY 15ML GRATIS

79.00kn (10.49 €)

Dermoaktivne kapi – tretman na bazi hijaluronske kiseline i glikolne kiseline

Ograničena količina.

VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML + GLY 15ML GRATIS

Vital plus active JAL tretman koncentriranim kapima na bazi hijaluronske kiseline.

  • Pogodno za normalnu kožu, mješovitu ili dehidriranu.
  • HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže da zadrži oblik.
  • Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u koži tkiva se postupno smanjuje. Pri tom uzrokujuje estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nagibi kože.
  • Tako da je neophodno osigurati stalnu prehranu za kožu i potpomoći njezinu hidrataciju izvana.
  • Istraživačke laboratorije VITALPLUS analizirajući različite faze ovog degenerativnog procesa, stvorile su inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE I BILJNIH MATIČNIH STANICA koje imaju visok postotak zatezanja kože.
  • Tretman kada se primjeni na lice, vrat i dekolte, vrača pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kože tkiva.
HIJALURONSKA KISELINA je proizvedena kroz proces fermentacije i biotehnologije uz korištenje bakterija mliječne kiseline koji nisu genetski modificirani na biljnom supstratu pšenice. Filmogeno djelovanje koje vrši HIJALURONSKA KISELINA omogućuje dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva sa produženim djelovanjem od 6-8 sati.

Primjena:

Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

Vital plus active GLY

Tretman u koncentriranim kapima na bazi glikolne kiseline prikladno za problematičnu kožu, mješoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez couperose).

GLIKOLNA KISELINA

djeluje na stanice korealnog sloja epidermisa tako da nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože. Na koži razbija ionske veze između keratinocita, pospješuje odvajanje i u isto vrijeme povećava promet u stanicama bazalnog sloja epidermisa.

Primjena:

Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Izbjegavati kontakt s očima i kapcima. Koristiti prvi tjedan dva puta, drugi tjedan tri puta a od trećeg tjedna svaki dan.

Upozorenje: Blagi svrbež i crvenilo normalna su reakcija kože.

VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML + GLY 15ML GRATIS

Pakiranje: 15ml + 15ml gratis

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top